Nettspill – verdt det?

Home / Nettspill – verdt det? - September 13, 2018 , by admin

Det er mange som drømmer om en finere bil, større hus, betale ned gjeld og regninger også videre. Da kan det skje at de tenker over mulighetene ved å spille nettspill. Eller generelt sett, folk som vurderer nettspill, ønsker lettjente penger på kort tid. Men er risikoen verdt det? I denne artikkelen skal vi ta for oss ulike temaer som vil gjøre det bedre å svare på det spørsmålet.

Et klart mål

Før en bestemmer seg for å spille nettspill, så bør man tenke litt over hva målet egentlig er. Å spille nettspill uten mål, er farlig, da du ikke begrenser deg, og gjør det mulig å bli avhengig. La oss si at du har som mål å tjene en sum til å betale ned gjeld. Da har du alleredet begrenset deg selv. Dersom du vinner den summen, så avslutter du og dersom du taper, så avslutter du. Det er også en selvfølge at du tåler å tape de pengene du spiller med.

Spillemåte

Så kommer en viktig del, nemlig spillemåten. Skal du dele opp pengene som du spiller med eller bruke opp alt på et spill og håpe på det beste? Det er opp til deg, men man kan si at den lureste måten er å dele opp pengene, for da skaper du flere sjanser til deg selv. Å bruke opp alt på et spill er mer riskitabelt å tape, men potensialet til å vinne stort er der. Dette er noe som varierer ut ifra din personlighet og hva du foretrekker.

Nettside

Det finnes så mange ulike nettsider som tilbyr ulike odds. Derfor er det viktig å velge den siden som tilbyr høyest odds, men som også er autentiske. Det er også veldig lett å få problemer, dersom du begynner å blande inn bonuser og ulike premier, da nettsiden kan kreve at du spiller x antall ganger, før du faktisk kan ta ut pengene.

Dette er bare en liten del, som forklarer noe en bør tenke på, dersom man begynner å spille på et nettspill. Det kan begynne ufarlig og hyggelig og plutselig er du avhengig. Det oppfordres også til å lese mer om ulike risikoer knyttet til det. Så er det verdt det? Kanskje. Hvis du har penger som du tåler å tape, hvorfor ikke prøve lykken? Du kan være heldig og vinne en god sum som kan øke økonomien din. Hvis du kjenner deg så godt at du ikke blir avhengig av det, så kan det være verdt det.

Ulempen er da at noen kan utvikle avhengighet. Da klarer de ikke å stoppe og problemer oppstår. Så med tanke på potensielle farer, så bør en være på vakt å passe på. Det er derfor vi oppfordrer til å ha et klart mål før du besøker en nettside som det, slik at du ikke bare spiller fordi du vil.

Hvert år, så spiller nordmenn for rundt 7 milliarder kroner. Og det er fordi disse utenlandske nettsidene tilbyr veldig gode odds og gode bonuser. Vi merker at nordmenn ikke er redde for å tape. Det er også tydelig at mange blir avhengig av det til slutt. Det blir en prossess som gradvis utvikler seg uten at spilleren er bevisst på det. Det er ikke rart at myndighetene gjør alt de kan for å stanse det. Så om det er verdt det eller ikke, er opp til deg!